Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training

Welkom op de site van Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training. Op onze site is alle informatie te vinden over de opleidingen, workshops en diensten die wij aanbieden. Wij verkopen ook spirituele producten, zoals boeken, kristal en muziek via onze nieuwe webwinkel. Dit is een webwinkel die speciaal is ingericht voor spirituele producten. Deze producten gebruiken wij veelal ook zelf in onze praktijk. Voor Avalon ELA-Energy Healers door heel nederland kun je terecht op het Avalon ELA-Energy Platform.

Marion Berndsen

Marion Berndsen - medium

Op de pagina van het Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training is meer te lezen over het Instituut. Op de pagina van Marion Berndsen is meer te lezen over haarzelf en haar werk. Op de pagina van Roger Lenoir is meer te lezen over hemzelf en zijn werk.Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training staat ingeschreven bij het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en voldoet aan de kwaliteitseisen, die gesteld worden aan geregistreerde onderwijsinstellingen.

Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training is aangesloten bij Collectief Alternatief Therapeuten (CAT). Via het CAT is Maylight ISMT voorzien van een onafhankelijke klachten en geschillen commissie en wordt de kwaliteit van onze diensten gegarandeerd.

Als u de nieuwsbrief van Marion wilt ontvangen kunt u zich op onze nieuwsbrief aanmelden door uw email adres door te geven met behulp van het formuliertje links op deze pagina. Mocht u specifiekere informatie nodig hebben, dan verwijzen wij u graag naar ons contactformulier.

Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training
 
Voor opleidingen, Workshops en privé consulten:
 
Hurk 122, 5403 LB Uden
Tel. 0413-322658
 

Wanneer u een afspraak wilt, kunt u bellen naar het praktijknummer 0413-322658 of via het contactformulier een aanvraag doen voor een afspraak. U krijgt dan een antwoordapparaat waarop u uw naam en telefoonnummer in kunt spreken. U wordt teruggegebeld voor een afspraak, maar dit kan even duren. U wordt echter niet vergeten, iedereen wordt genoteerd op de bellijst.

Nieuwe opleiding: Mediumschap Masterclasses

Reeds vele jaren geef ik mediumschap en ik heb tijdens die jaren gezocht naar de beste vorm. Er zijn mensen die niet duidelijk hebben of ze medium willen worden, er zijn mensen die geen medium willen worden maar toch de opleiding graag willen doen. Op dit moment leid ik twee groepen mediumschap. Deze groepen kunnen ook gewoon doorgaan zoals ze zijn. De opleiding waar het hier om gaat, namelijk de Masterclasses, gaat recht op het doel af. Mijn begeleiding zal strenger zijn, maar soms moet dat gewoon, zeker in dit geval.

Aura-Chakra Reader

De opleiding Aura-Chakra Reader is een prachtige aanvulling op het mediumschap of het geven van heling, maar ook is deze opleiding zonder voorkennis of opleiding te volgen.

Je leert de lagen van de aura kennen, maar ook zien. In een bepaald trance toestand, waarbij je je wel bewust van alles bent, is de aura waar te nemen. Ik ga je leren hoe je de kleuren kunt vertalen.

Nieuwe workshop: Amida: Omgaan met Angst en Twijfel

Weer een mooie dag waar Amida ons helpt en zal begeleiden. Amida is inmiddels voor velen bekend. De liefdevolle engel die zich veelvuldig heeft laten horen in mijn praktijk. Angst en twijfel liggen dicht bij elkaar. Men kan zich gehinderd voelen door twijfel in het leven en daarbij is er dan weer de angst om een verkeerde keuze te maken. Diezelfde angst kan maken dat je iets toch maar niet doet en dat is jammer. Maar zo kennen we ook angsten als angst voor de toekomst op ieder gebied, angst om iemand te verliezen en daarnaast ook stervensangst.

Nieuwe workshop: Amida: De dag voordat je sterft

De volgende vraag krijg ik dikwijls bij een reading: “Marion, ben ik op mijn pad?” Op deze dag zal Amida tijdens de channeling vertellen over je zielepad. Wat is je zielepad, wat wil je ziel? Met wie heb je iets uit te zoeken en wie dient jou niet langer op jouw pad. Gedurende de middag word je geleid in een speciale meditatie om te kunnen waarnemen wat je NU kunt veranderen om straks je leven volledig benut te hebben. 

Maylight ISMT en Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg

Misschien hebben jullie er van gehoord, misschien ook niet, maar per 1 januari 2017 zal jouw alternatieve praktijk volgens de WKKGZ (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) aangesloten dienen te zijn bij een geschillen commissie. Dit is verplicht. Wanneer je je niet aanmeldt bij een geschillen commissie, dan ben je volgens de nederlandse wet strafbaar. 

Het Avalon College is een nieuwe, persoonlijke opleidingsvorm, waardoor de Raad van Avalon haar wijsheden kan overdragen op iedereen, die voor deze lessen open staat. Er zal gesproken worden over allerhande onderwerpen inclusief onderwerpen, die door de leerlingen aangedragen worden.

Nieuwe examengroep: Geregistreerd Mediumschap Theorie en Praktijk Examen

Wil je als medium geregistreerd worden bij Maylight, dan dien je te voldoen aan de volgende eisen:

  • Voldoende bewijsvoering voor het leven na de dood.
  • Een goed inzicht in de betekenis/aanwezigheid van gidsen, chakra’s en de aura.
  • Voldoende inzicht in kosmische kennis.
  • Een integere, professionele houding ten opzichte van de cliënt

Het examen bestaat voor een deel uit een theoretisch examen en een praktisch deel. Je geeft in bijzijn van Marion drie mensen een korte reading van 20 minuten aangaande het contact met overledenen.

Recente blog berichten

Lente salade

Hallo lieve allen,

 

De lente is in volle bloei en dat betekend ook weer een verandering in ons eten! De afgelopen dagen had ik zin in...

17/04/2017 - 21:39 door Bibi Özdemir

Het eten van vlees...

We zijn ermee opgevoed, met vlees eten. Tenminste, ik wel. Als we geen vlees op het bord hadden liggen, dan wist ik dat mijn moeder geen geld had...

03/04/2017 - 14:21 door Marion Berndsen

Mag je nu rouwen of niet??

Onlangs ontving ik via de mail een vraag. Omdat ik deze vraag meer krijg in de praktijk en er zoveel  misverstanden zijn ontstaan over of je nou...

20/03/2017 - 18:03 door Marion Berndsen

Sushi Salad

Hallo allemaal,

 

Het is weer tijd voor een nieuw recept en deze week wil ik graag mijn "sushi salad" met jullie delen. Nou ja, het...

13/03/2017 - 23:57 door Bibi Özdemir

Amida Meditatieconcert: De Kracht van de Draak is beschikbaar!

Amida Music: De Kracht van de DraakDeze meditatie brengt je in contact met je Gids, je engel en je draak. Door de energie van jouw engel, wordt je als het ware omgeven door een warme deken. Je bent een déél van je begeleidende engel en samen met je engel ben je onderdeel van de cosmos.

Marion is terug bij Paravisie met een online column!

Marion is terug bij Paravisie"Ik ben geboren met de gave overledenen te kunnen zien. Gelukkig werd dat bij ons thuis niet als vreemd gezien, want mijn oma had ‘het’ ook. Deze zelfde oma is begraven op het moment dat ik geboren ben. Toen mijn moeder bij de kist stond, brak haar water en kwam ik ter wereld. Mijn moeder zei altijd: "Volgens mij is op dat moment haar gave in jou overgegaan." Dat geloofde ik zelf ook, maar ik deed niets met mijn gave. Ik nam waar en meldde het niet eens als ik een overleden persoon zag..."

Zo wordt ik geïntroduceerd op de website van Paravisie. De rest van het introductie artikel kun je lezen op de site van ParavisieIk zal in mijn online column bij Paravisie weer elke maand schrijven over mijn dagelijkse ervaringen in de praktijk en over de dingen die mij bezig houden.

Interview met Marion op Mediaservices Daily News​

afbeelding van Marion Berndsen
Marion Berndsen

Een interessant Skype-interview met medium Marion Berndsen van 10 augustus 2015 over o.a. de grote waardering voor haar readings voor particulieren en bedrijven en een spirituele reis naar Egypte. Marion: "Ook een jonge generatie artsen ziet steeds meer de relatie tussen alternatief en regulier in het belang van gezondheid en kwaliteit van leven." In het blad Máxima verscheen een artikel van haar hand. Haar echtgenoot Roger Lenoir componeerde de muziek bij deze uitzending.

Marion in de MÁXIMA!

"Uitgesproken kleuren, zachte tinten, puur wit of knallend rood, er is bijna geen kleur te bednken of het staat Konining Máxima. Is er ook een achterliggene gedachte waarom zij kiest voor bepaalde kleuren? Medium en kleurdeskundige Marion Berndsen kan zien waarom Máxima zo vaak voor rood kiest..."

In nummer 22 (juli 2015) van het blad MÁXIMA staat een artikel, dat geschreven is door Marion! Pagina 50, 51 en 52 kun je Marion's uitleg lezen over de kleurkeuze van Máxima's kleding.

Máxima krijgt energie van rood - MÁXIMA JULI2015