Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training

Welkom op de site van Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training. Op onze site is alle informatie te vinden over de opleidingen, workshops en diensten die wij aanbieden. Wij verkopen ook spirituele producten, zoals boeken, kristal en muziek via onze nieuwe webwinkel. Dit is een webwinkel die speciaal is ingericht voor spirituele producten. Deze producten gebruiken wij veelal ook zelf in onze praktijk. Voor Avalon ELA-Energy Healers door heel nederland kun je terecht op het Avalon ELA-Energy Platform.

Marion Berndsen

Marion Berndsen - medium

Op de pagina van het Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training is meer te lezen over het Instituut. Op de pagina van Marion Berndsen is meer te lezen over haarzelf en haar werk. Op de pagina van Roger Lenoir is meer te lezen over hemzelf en zijn werk.Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training staat ingeschreven bij het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en voldoet aan de kwaliteitseisen, die gesteld worden aan geregistreerde onderwijsinstellingen.

Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training is aangesloten bij Collectief Alternatief Therapeuten (CAT). Via het CAT is Maylight ISMT voorzien van een onafhankelijke klachten en geschillen commissie en wordt de kwaliteit van onze diensten gegarandeerd.

Als u de nieuwsbrief van Marion wilt ontvangen kunt u zich op onze nieuwsbrief aanmelden door uw email adres door te geven met behulp van het formuliertje links op deze pagina. Mocht u specifiekere informatie nodig hebben, dan verwijzen wij u graag naar ons contactformulier.

Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training
 
Voor opleidingen, Workshops en privé consulten:
 

Rijnstraat 101, 3441 BS Woerden

 

Tel.  06-23689313 of sms

 

Wanneer u een afspraak wilt, kunt u bellen naar het praktijknummer 06-23689313 of via het contactformulier een aanvraag doen voor een afspraak. U krijgt dan een antwoordapparaat waarop u uw naam en telefoonnummer in kunt spreken. U wordt teruggegebeld voor een afspraak, maar dit kan even duren. U wordt echter niet vergeten, iedereen wordt genoteerd op de bellijst.

Nieuwe Opleiding: Spiritueel Paardencoach

Deze opleiding is wegens omstandigheden verschoven naar het najaar, data volgen. 

Het is tijd voor een heel andere opleiding. De laatste tijd zag ik via meditaties al steeds een paard. In het begin begreep ik het nog niet zo goed, maar naderhand toen een client vroeg naar een opleiding paardencoaching, viel het kwartje. 

Daarom gaan Barbara van Stek en ik in 2019 starten met een opleiding tot spiritueel paardencoach, een andere benadering dan de „normale” paardencoaching. 

Nieuwe Opleiding: Spiritueel Relatie Therapeut

Het is een feit dat ik al vele mensen geholpen heb om hun relatie te herstellen. Zelfs in gevallen waar men de hoop al opgegeven had en men tot op heden nog gelukkig is met elkaar, maar ook zichzelf als persoon binnen de relatie beter voelen. Ik heb daarvoor samen met mijn gidsen een manier gevonden om de mensen op een ander niveau in de relatie te gaan staan. 

Nieuwe opleiding: Mediumschap Masterclasses

Reeds vele jaren geef ik mediumschap en ik heb tijdens die jaren gezocht naar de beste vorm. Er zijn mensen die niet duidelijk hebben of ze medium willen worden, er zijn mensen die geen medium willen worden maar toch de opleiding graag willen doen. Op dit moment leid ik twee groepen mediumschap. Deze groepen kunnen ook gewoon doorgaan zoals ze zijn. De opleiding waar het hier om gaat, namelijk de Masterclasses, gaat recht op het doel af. Mijn begeleiding zal strenger zijn, maar soms moet dat gewoon, zeker in dit geval.

Nieuwe groep: Avalon College

Juist in deze roerige tijd wil De Raad van Avalon een aantal mensen begeleiden en onderricht geven. Jou die zet geven, zodat je Ziel sprongen kan maken. Zodat je je innerlijke rust kan vinden en je je diepe blijdschap weer kunt voelen.

Nieuwe groep: Avalon ELA-Energy Healer Basis

Deze prachtige energie raakt de diepere lagen in ons aan en staat in verbinding met de oude wijsheden vanuit Egypte, Lemuria en Atlantis, maar ook vanuit Avalon. Deze energie is special gericht om de symbolische slang, die de weg naar God, naar huis, probeert te verhinderen, te ontkrachten.

Maylight ISMT, Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg en AVG

Misschien hebben jullie er van gehoord, misschien ook niet, maar per 1 januari 2017 zal jouw alternatieve praktijk volgens de WKKGZ (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) aangesloten dienen te zijn bij een geschillen commissie. Dit is verplicht. Wanneer je je niet aanmeldt bij een geschillen commissie, dan ben je volgens de nederlandse wet strafbaar. 

Het Avalon College is een nieuwe, persoonlijke opleidingsvorm, waardoor de Raad van Avalon haar wijsheden kan overdragen op iedereen, die voor deze lessen open staat. Er zal gesproken worden over allerhande onderwerpen inclusief onderwerpen, die door de leerlingen aangedragen worden.

Nieuwe workshop: Amida: Werken met Kristallen Schedels

Amida, de prachtige engel die verbonden is aan de schedel uit Peru in de praktijk, zal vertellen over de kristallen schedels. Wat is hun
functie en wat is het doel dat zij bij jou zijn. Misschien heb je nog geen schedels en voel je je alleen maar aangetrokken. Ook dan is
deze dag voor jou.
Hoe kan je het beste werken met jouw schedels. Hoe kan je ze inzetten bij specifieke problemen en heling? Hoe maak je
contact, wat hebben de schedels nodig en nog veel meer. 

Nieuwe workshop: Werken met Chakra kaarsen en Chakra Essences

Chakra kaarsen kunnen bijna niet ontbreken in jouw praktijk. Of als je een praktijk wilt beginnen, zijn de chakra kaarsen en essences (doorgegeven door De Raad en gemaakt door mij, Marion) niet ontbreken. Chakra kaarsen kunnen je veel vertellen over de levensloop van de mens die een behandeling ondergaat. Om de chakra’s te beschermen en verder te behandelen en in balans te brengen, gebruik je de chakra essences. 

De kosten voor deze workshop is inclusief een set chakra kaarsen en een set chakra essences. 

Nieuwe workshop: Spirituele Stervensbegeleiding

Jarenlang heb ik mensen begeleid in hun stervensproces en dikwijls kreeg ik (en krijg ik nog steeds) de vraag: Marion, wil jij mij begeleiden als het mijn tijd is om over te gaan?

Als het binnen mijn vermogen ligt, zeg ik natuurlijk ja, want het is een prachtige opdracht.

Daarnaast is er veel dankbaarheid van de familie, want je kunt degene die overgaat op een prachtige manier begeleiden.