Amida: De dag voordat je sterft

Module Omschrijving

Prijs: 
€250.00
Prijs Eenheid: 
2 dagen
Aantal lesdagen: 
2
Groepen waarin nog plekken vrij zijn (klik op onderstaande groepscode(s) voor de volledige informatie over deze groep)

Er is op dit moment helaas geen ruimte meer om je in te schrijven voor deze opleiding/workshop. Voor meer informatie kun je mailen naar info@maylight.nl

De volgende vraag krijg ik dikwijls bij een reading: “Marion, ben ik op mijn pad?” Op deze dag zal Amida tijdens de channeling vertellen over je zielepad. Wat is je zielepad, wat wil je ziel? Met wie heb je iets uit te zoeken en wie dient jou niet langer op jouw pad. Gedurende de middag word je geleid in een speciale meditatie om te kunnen waarnemen wat je NU kunt veranderen om straks je leven volledig benut te hebben. 

Deze Amida opleidingsmodule is geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional, die in hun lopende praktijk met de Amida energie willen leren werken. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor diegenen, die zich aan de hand van spirituele thema's persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze Amida opleidingsmodule vraagt niet veel eigen tijd, maar wel de bereidheid om zich de stof, die tijdens deze Amida module geleerd en beoefend is te integreren in het dagelijkse persoonlijke en professionele leven. 

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.