De eerste Amida Meditatie Soundscape is beschikbaar!

Het is zo ver! Onze eerste Amida Meditatie Soundscape is beschikbaar in de muziek sectie van onze webwinkel!

Het was een hele andere manier van muziek maken, produceren en natuurlijk de uitvoering zelf. Het is me (denk ik) goed gelukt om de sfeer van de meditatie avond te vatten in de opnamen en in de uiteindelijke productie. Ik geniet nog steeds na van de mooie herinneringen die ik heb aan dit concert. Ik "hoor" mijzelf lopen door de kerk met de trom en de klankschalen. 

De gesproken nederlandse teksten van Marion komen prachtig naar voren en de verbindingen tussen de Amida muziek en de (deels gechannelde) meditatie van Marion leiden je door een innerlijke ontdekkingstocht.

Aan het einde van deze innerlijke ontdekkingstocht zul je zélf met begeleiding van Amida, blokkades in je energie systeem opgelost hebben en zul je jezelf (opnieuw) verbonden hebben met je innerlijke krachtbronnen.

Ik ben ontzetten trots op deze nieuwe release. Lieve Marion, het is ons weer gelukt om de spirituele wereld te verbinden met de aardse wereld en wel op zo'n manier, dat we anderen kunnen laten ervaren hoe het voelt om op een gegronde manier in contact te zijn met de sprirituele wereld.