Frankrijk, werken met engelen en natuurelementen

Lieve allemaal, 

Vanaf nu zullen wij geen spirituele reizen meer aanbieden, maar opleidingen op locatie. We zullen "de reis" niet meer zo mogen noemen. De EU heeft namelijk weer een práchtige regel ingesteld en die luidt als volgt: 

De nieuwe Richtlijn Pakketreizen en Gekoppelde Reisarrangementen EG 2015/2302 is inmiddels omgezet in Nederlandse wetgeving. De nieuwe wet geldt voor (reis)overeenkomsten die op en vanaf 1 juli 2018 worden afgesloten. 

Vorderingen en claimen 

De reiziger kan zijn vordering indienen bij de organisator. De organisator is aansprakelijk voor al haar hulppersonen. Ook dus voor een probleem in het hotel, bij de airline etc. Het faillissement van een luchtvaartmaatschappij ligt bijvoorbeeld ook binnen de risicosfeer van een organisator. Een losse tegel in het hotel en een reiziger breekt daardoor zijn been? De organisator is aansprakelijk. De nieuwe wet zegt echter dat de reiziger geen dubbele vergoeding mag ontvangen. Schadevergoedingen dienen met elkaar te worden verrekend. De reiziger kan, zo lijkt het, nu ook de organisator aanspreken op vluchtvertragingen, wijzigingen et cetera.
 

Hoe verzinnen ze het! Maar goed, na enig beraad organiseren wij dus geen spirituele reizen meer. Voor het jaar 2020 stond er toch een vliegreis naar een prachtig eiland op het programma, maar dat moet ook anders worden. Het wordt ons hiermee onmogelijk gemaakt om voor een groep een vliegtuig te reserveren en een hotel te reserveren. Daarom zullen wij ons op zulke reizen concentreren op wat wij daadwerkelijk doen: een opleiding of workshop op locatie aanbieden en geven. De reserveringen rondom de reis en het verblijf op de plaats van bestemming dienen jullie zelf te regelen en te doen.

Dat wil zeggen: als we ergens naartoe gaan met een vliegtuig, zal jij je eigen reis moeten reserveren en ontmoet je ons daar. 

Een service die we altijd graag geboden hebben, maar die nu onmogelijk wordt gemaakt…... 

In dit geval wordt dat voor juni 2019Opleiding "WERKEN MET ENGELEN EN NATUURELEMENTEN"locatie La Vie Tara, Lalouvesc, Frankrijk.

Je komt aan op zondag 23 juni en op zaterdag 29 juni ga je weer naar huis. 
Lalouvesc en de natuur daar omheen, zijn uitermate geschikt om deze opleiding te gaan geven. 

Hoe kan je voor jouw heling optimaal gebruik maken van wat de natuur jou toont in de vorm van het weer, maar ook in de bomen, bloemen en planten. 
De Bron heeft ons alles gegeven wat we nodig hebben. Alle heling die we nodig hebben, kan je in de natuur vinden. 

Daarop zijn ook de Avalon-ELA energy essences die ik zelf maak, gebaseerd. De Raad heeft mij geleid naar de planten die geplukt moesten worden en heeft mij verteld hoe ik de kracht uit de plant kan halen en neer kan zetten in de essences. 
Iedere streek op aarde heeft zijn of haar eigen planten met eigen helende krachten. Hoe mooi is het dat we daarbij het heilige water van St. Regis kunnen inzetten om de heling te bekrachtigen.

We gaan dus daadwerkelijk op zoek naar bijzondere planten, gaan kijken wat zij betekenen en kunnen geven. We gaan op zoek naar krachtige bomen en hoe kan je een boom in kracht herkennen en hoe kan ze je helen. En dan: hoe halen we de krachten voor ons uit het weer! Uit de zon, uit de maan (maanceremonie), uit de regen en uit de wind en uit de ether. Wanneer je beseft dat alles één is, dan kan je hieruit lering trekken dat je je kunt verbinden met de positieve elementen (= heling) of met de negatieve elementen om ons heen (= Ziekte en zwakte). In de elementen om ons heen, bevinden zich ook de engelen. Ook hier gaan we contact mee maken en gaan we kijken wat ze JOU laten zien en hoe ze met jou willen werken. Ik zal je daarmee helpen. 

Natuurlijk zal De Raad met ons meereizen en zullen ze aanwijzingen geven, maar zullen zich natuurlijk via een channeling laten horen. 

Je kan je verblijf boeken bij: Fred Bol, La Vie Tara door een aanbetaling te doen van: € 220,- op rekening NL80INGB0000497645 t.n.v. F.M.A. Bol, bij opmerkingen vermeld je: Week met Marion Berndsen, je voor en achternaam en je geboortedatumLater krijg je van Fred nog een factuur van het resterende bedrag van € 440,- .

De kamers worden weer ingedeeld op leeftijd van oud naar jong. Dit bedrag is voor je slaapkamer inclusief ontbijt, lunch, diner. De maaltijden zijn overheerlijk en met zeer veel liefde klaargemaakt en geserveerd. Heb je je aangemeld en heb je een allergie of speciale wensen? Dan kan je dat mailen naar lavietara@hotmail.nl 

Je kan je bij ons aanmelden voor de opleiding en de channelingen.
 
Voor de opleiding "Werken met Engelen en Natuurelementen" betaal je bij ons: € 500,- hiervoor ontvang je van ons een factuur. 

De totale reis bedraagt dus: € 1160,- alle maaltijden inbegrepen.
 

Er is 1 vrije dag, ook al is dat kort na aankomst dan toch de dinsdag ivm de gezellige markt in Lamastre. De opleidingsdagen zijn dan maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Vrijdagavond een gezellige afsluiting voor wie dat leuk vindt. 
Je hoeft geen rekening te houden met de vraag: "goh kan ik dat fysiek wel", want je weet dat ik ook niet in bomen kan klimmen (misschien kom ik er wel in, maar ik kom er zeker niet meer uit), we gaan alleen via bewandelbare paden en we houden altijd rekening met de mensen met wat minder energie. Overal is een oplossing voor. 

Misschien is dit iets voor jou…. We vinden het fijn als je meegaat. 

Veel liefs, 
ook van Roger, 
Marion