Mediumschap Masterclasses

Module Omschrijving

Prijs: 
€3 000.00
Prijs Eenheid: 
20 dagen
Aantal lesdagen: 
20
Groepen waarin nog plekken vrij zijn (klik op onderstaande groepscode(s) voor de volledige informatie over deze groep)

Er is op dit moment helaas geen ruimte meer om je in te schrijven voor deze opleiding/workshop. Voor meer informatie kun je mailen naar info@maylight.nl

Reeds vele jaren geef ik mediumschap en ik heb tijdens die jaren gezocht naar de beste vorm. Er zijn mensen die niet duidelijk hebben of ze medium willen worden, er zijn mensen die geen medium willen worden maar toch de opleiding graag willen doen. Op dit moment leid ik twee groepen mediumschap. Deze groepen kunnen ook gewoon doorgaan zoals ze zijn. De opleiding waar het hier om gaat, namelijk de Masterclasses, gaat recht op het doel af. Mijn begeleiding zal strenger zijn, maar soms moet dat gewoon, zeker in dit geval. Mijn begeleiding zal bestaan uit corrigeren en confronteren, maar ook dat moet. Deze opleiding is voor mensen die medium willen worden of zich echt meer willen verdiepen. Een intensievere opleiding dan de “gewone” mediumopleiding waarbij een vertrouwen in mij als jouw docent zeer belangrijk is. Bij de mediumopleiding zijn er 10 lesdagen in een jaar, bij deze opleiding zijn er 20 (!) lesdagen in een jaar, allen op vrijdag. 

Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn: innerlijke rust, angstvrij zijn, oordeelvrij zijn, zelfvertrouwen ontwikkelen, omgaan met aardse emoties, leven in overgave, diverse meditatievormen, begrip, omgaan met de wereld zoals deze nu is, de Goddelijke kracht in jezelf ontdekken, verdieping in jezelf, kracht in jezelf, loslaten (dit alles dien je jezelf eigen te maken om straks de mens te helpen), onthechten, contemplatie, verbinding met de geestelijke wereld, kosmische wetten, overgave aan de geestelijke wereld, vertrouwen, ego, zuiverheid, positiviteit, medium zijn en ontwikkelen, committeren en eed afleggen aan de geestelijke wereld.

Mediumschap komt daarnaast in verschillende vormen: contact met overledenen, contact met helpers/gidsen, psychometrie, beheersing van orakels ( o.a. pendelen, tarot, symbolen. Let op: tarot is zéér goed voor je spirituele ontwikkeling), trancemediumschap, channelen, werken in groepen en/of voor zaal, een reading geven. Verder voeding: gezondheidsbegeleiding, begeleiding van nieuwtijdskinderen, het opzetten van een eigen praktijk. 

Wij vragen: geen twijfel, doorzettingsvermogen, een volledig open geest, een open houding t.o.v. je medecursist en vertrouwen. Je schrijft een scriptie over jouw ontwikkeling en over de oefeningen. Aan het eind van het eerste jaar een toets. De gehele opleiding wordt afgesloten met een examen. Na het behaalde examen kan je je een jaar lang gratis laten registreren op ons platform. Het is ook mogelijk de opleiding af te ronden met een certificaat, echter dan vervalt de registratie op ons platform. 

Toelatingseisen: voor deze opleiding krijg je een toelatingsgesprek. Dit toelatingsgesprek is niet voor mensen die twijfelen of ze het moeten doen. Het zal vanuit je binnenste moeten komen en je zal blijdschap voelen. Dus als jij wilt gaan voor deze opleiding, dan kijk ik in het toelatingsgesprek of je geschikt bent om te starten met de opleiding. Wil jij een toelatingsgesprek aangaan, mail me dan op info@maylight.nl met in het onderwerp: toelatingsgesprek. Het toelatingsgesprek is alléén gericht op de opleiding. Het is dus niet mogelijk om tijdens het toelatingsgesprek andere vragen te stellen zoals bijvoorbeeld de vragen die in een reading thuis horen.

Fakturatie: De kosten voor deze opleiding zijn €3000,- voor 20 lesdagen in het eerste lesjaar. Dit wordt verspreid over 12 maanden á €250,- per maand. Er zijn geen verdere kosten voor lesboeken. Je ontvangt iedere maand een factuur: dus 12 termijnen van elk €250,-. 

De Geregistreerd Mediumschap Vervolgopleidingen/modulen en de bijhorende examens zijn zeer geschikt voor gevorderde particulier/professional met de behoefte om een praktijk als Medium te beginnen en zich verder te specialiseren me de mogelijkheden die Geregistreerd Mediumschap biedt. Ook zijn de Geregistreerd Mediumschap vervolg opleidingen geschikt voor hen, die zich persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing, maar de eerste stappen op het gebied van Mediumschap al hebben gezet.

Een succesvol afgeronde Geregistreerd Mediumschap basisopleiding kan een vereiste zijn om deel te kunnen nemen aan deze Vervolgopleiding/module.

Deze opleidingen/modulen en het examen vragen om een ongeveer 2,5 uur zelfwerkzaamheid naast het aantal contacturen die we zullen hebben. De specialisatie technieken mogen in feite pas ingezet worden als de stof/oefeningen eigen gemaakt zijn. Dus in geval van een lopende praktijk betekent dit 2,5 uur per week studie/oefenlast naast de tijd die je besteed aan je eigen praktijk.

De Geregistreerd Mediumschap vervolgopleidingen wordt afgerond met een Geregistreerd Mediumschap Certificaat betreffende de afgeronde specialisaties opleiding. Een Examen Geregistreerd Mediumschap wordt afgerond met een Diploma met cijferlijst. Geregistreerd Mediumschap is een vrij beroep en een waardevolle aanvulling voor een "paramedisch alternatief begeleider/genezer", die bij voorkeur een bij de KvK ingeschreven praktijk voert en/of Mediumschap wil inzetten als een complementaire behandelingswijze. Daar waar nodig kan de student, die deze vervolgopleiding/module succesvol afgerond ondersteuning van Maylight ISMT ontvangen in het aansluiten bij CAT.