Muziek vanuit contact met ziel en je Spirituele Begeleiders

Prijs: 
€ 195.00
afbeelding van Roger Lenoir
Roger Lenoir

Roger Lenoir is naast systeemontwikkelaar, begeleider van studenten en nieuwetijdskinderen, muzikant en kunstenaar. Hij is een spiritueel waarnemer en kan zijn talenten inzetten om deze spirituele waarnemingen weer te geven. Dat wil zeggen dat hij muziek kan componeren, die weergeeft bij wat hij bij u waarneemt. Hij stemt zich af op uw naam en uw foto en componeert muziek bij de beelden die hij ziet en de klanken die hij hoort. 

Deze composities variëren van een muzikale weergave van uw gids tot een verklanking van de energieën om u heen. Ook een levensdoel kan in deze muziek tot stand komen of naar voren komen. U kunt dit zien als een soort filmmuziek, die past bij uw uitstraling, bij de energie om u heen.

Elk stuk muziek bevat unieke stukken, die enkel en alleen voor u van toepassing zijn. Daarnaast zal de muziek voor u belangrijke energetische muzikale thema’s bevatten, die Roger gedurende laatste jaren gecomponeert, onderzocht en gebruikt heeft. Als materiaal gebruikt hij alledaagse klanken, verschillende instrumenten en zijn stem.

Uw persoonlijke spirituele muziek brengt heling, rust en inzicht. Een muzikale ontdekkingstocht door uzelf. 

Je herkent het pas als je het ziet

Je herkent het pas als je het hoort

Je herkent het pas als je het aanraakt

Je herkent het pas als je het ervaart

Leren tegelijkertijd te ervaren en te herkennen op een natuurlijke manier staat gelijk aan bewustworden. Maar hoe léér je bewustwording als je elke dag overdonderd wordt door alles om je heen? Bewustwording kun je leren door een moment voor jezelf te nemen en op passende manieren contact te maken met de onzichtbare processen in jezelf en om jou heen. Dit is precies wat je met een Persoonlijke Verklankingsmuziek kunt ontdekken!

Duur:             Ongeveer 3 weken voor het maken van de Persoonlijke Muziek op basis van een naam en een foto

Leeftijd:       alle leeftijden

Kosten:        €195,- per verklanking (exclusief verzendkosten van de CD)

Materiaal:    De Persoonlijke Spirituele Muziek wordt geleverd op een Compact Disc. De duur van het stuk zal gemiddeld rond de 10 minuten bedragen. Verder wordt de Persoonlijke Spirituele Muziek geleverd met een korte tekstuele toelichting. 

Gebruik:      De muziek is voor persoonlijk gebruik in de privé sfeer. Voor zakelijk gebruik (zoals groepsmeditatie, achtergrond muziek in ontspannings-, wacht- en behandelruimten en/of op internet en in films) gelden aanvullende voorwaarden. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met roger@maylight.nl

Wilt u uw Persoonlijk Spirituele Muziek ontvangen? Stuur dan een foto met uw naam, volledige adres, telefoonnummer en uw email adres naar:

    Maylight ISMT

    t.n.v. Roger Lenoir

    Hurk 122, 

    5403 LB Uden

onder vermelding van:

    “Persoonlijke Verklanking”

Of stuur een email met een digitale foto, uw naam, volledige adres en telefoonnummer naar roger@maylight.nl met “Persoonlijke Spirituele Muziek” in de onderwerpregel. Wanneer uw envelop binnen is, ontvangt u een factuur. Wanneer deze factuur voldaan is, begint Roger zo spoedig mogelijk met uw compositie. 

Houdt u rekening met een wachttijd! Roger heeft ruimte en tijd nodig voor elke Persoonlijke Spirituele Muziek en is daarin erg precies.