Spiritueel Paardencoach

Module Omschrijving

Prijs: 
€3 200.00
Prijs Eenheid: 
15 dagen
Aantal lesdagen: 
15
Groepen waarin nog plekken vrij zijn (klik op onderstaande groepscode(s) voor de volledige informatie over deze groep)


 • 2019-MED_SPRIRPAARDENCOACH-1
  Start: zondag 01-09-2019 te Maylight ISMT Woerden, Rijnstraat 101, 3441 BS Woerden
  Overige lesdagen:
  De docenten voor deze opleiding zijn Marion Berndsen en Barbara van Stek. Locatie: Rutten (Noord-oostpolder), voorlopige locatie (eventueel als jij een paard hebt, kunnen we eens naar een andere locatie gaan) 

Deze opleiding is wegens omstandigheden verschoven naar het najaar, data volgen. 

Het is tijd voor een heel andere opleiding. De laatste tijd zag ik via meditaties al steeds een paard. In het begin begreep ik het nog niet zo goed, maar naderhand toen een client vroeg naar een opleiding paardencoaching, viel het kwartje. 

Daarom gaan Barbara van Stek en ik in 2019 starten met een opleiding tot spiritueel paardencoach, een andere benadering dan de „normale” paardencoaching. 

Ik heb Barbara jaren geleden ontmoet toen zij bij mij opleidingen kwam doen. Ik wist ook meteen dat als ik deze opleiding ging geven, ik dat met Barbara wilde doen, omdat ik haar bewonder in de manier waarop zij met paarden omgaat. Daarnaast is zij echtgenoot, moeder en een jonge oma! Ze heeft enorm veel kennis van paarden. Verder heeft zij veel ervaring opgedaan in de vele opleidingen en cursussen die zij in verband met paarden heeft gevolgd. Inmiddels heeft zij meer dan genoeg ervaring in het werken met mens en paard. We hebben onderling een warm contact en dat is fijn. Ik heb Barbara leren kennen als een oprecht mens, enthousiast en een ware paarden- en dierenliefhebster. Dus er is voor mij geen ander om deze opleiding mee te doen. Hier komt ie: 

Spiritueel Paardencoach 15 lesdagen! Binnen een jaar kan jij aan de slag! 
Locatie: Rutten (Noord-oostpolder), voorlopige locatie (eventueel als jij een paard hebt, kunnen we eens naar een andere locatie gaan) 
Docenten: Marion Berndsen en Barbara van Stek 

Paarden zijn hoogsensitief en zeer spiritueel. Ze zijn mensgericht en gevoelig. Paarden zijn altijd in dienst van de mens geweest, terwijl zij daarnaast altijd een eervol wezen zijn. Overigens… ben jij bang voor paarden? Een angst voor paarden is geen belemmering om deze opleiding te doen. Angst voor dieren ontstaat altijd vanuit onwetendheid. Als je kennis hebt over paarden en je leert hen begrijpen zal je weten wat je wel en niet moet doen en zal je angst verdwijnen en kan er een intense liefde ontstaan. Een prachtige samenwerking kan dan ook nog ontstaan in het werken met mensen die onsteuning nodig hebben, hoewel er veel meer is waarbij je de hulp van paarden in kunt roepen. Ik benadruk dat ik „het inzetten van paarden” geen juiste bewoording vind, omdat de paarden een prachtige hulp bieden en zij bij „inzetten” iets van hun eer, voor mijn gevoel, verliezen. 

Wat doet Barbara tijdens de opleiding: Barbara pakt het praktisch gedeelte van de lessen. Ze leert je alles over paardenverzorging, over het karakter, lichaamstaal, omgang en gedrag en communicatie en nog meer wat vanuit haar kennis en ervaring aangeboden zal worden. Zij zal ook aandacht wijden aan  „beschadigde” paarden en hoe je kan zien of het paard genoeg heeft van het werken en moe is. Ik vroeg Barbara: „maar Barbara, als mensen nu al veel van paarden weten?” Ze zei me gelijk eenvoudig: „Met paarden ben je nooit uitgeleerd.” 

En wat is mijn begeleiding in deze? En wat kan je ermee richting je client? 

 • De mens leren om grenzen te stellen 
 • Paarden kunnen je leiden naar je soulmate (relaties) 
 • Je kunt werken voor bedrijven (denk aan collegiale relaties. Zet twee vijanden bij een paard en ze móeten wel samenwerken) 
 • De hulp van het paard inroepen bij hoogsensitieve personen 
 • De hulp van het paard inroepen bij een burnout 
 • De hulp inroepen van het paard bij gedragsstoornissen 
 • Bij mensen die hun pad niet kunnen vinden 
 • Bij kinderen (vervolgmodule op deze opleiding, daar kinderen een aparte benadering nodig hebben) 
 • Het ontwikkelen van je spirituele vermogens
 • Rouwverwerking en nog zoveel meer

Dan voor jouzelf als spiritueel coach: 

 • We gaan de paarden healen omdat zij tijdens de sessie veel van zichzelf geven. We geven hen wat energie terug vanuit respect en dank. 
 • De samenwerking tussen paarden en kristallen 
 • Eigen gidscontact en samenwerking met de gids van het paard 

En vooral!!!! : het paard readen.

Dit laatste hebben we natuurlijk nodig om de mensen te kunnen begeleiden. Wat zegt het paard? Wat is het advies? Waar ligt het kernprobleem? 

Wanneer
DOOR OMSTANDIGHEDEN WORDT DEZE OPLEIDING UITGESTELD NAAR HET NAJAAR 2019. DATA VOLGEN SPOEDIG OP DEZE WEBSITE.

Kosten: € 3200,- vooraf in zijn geheel te voldoen. 

Wil je nog meer informatie? Mail gerust. Inschrijven voor deze opleiding doe je via het Inschrijfformulier Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training.

Deze opleidingsmodule is bij uitstek geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional met de behoefte om een praktijk als Medium en/of Healer te beginnen, verder uit te bouwen of te combineren met zijn/haar huidige beroep. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor hen, die zich persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze opleidingsmodule vraagt om een ongeveer 2,5 uur zelfwerkzaamheid naast het aantal contacturen die we zullen hebben. De technieken mogen in feite pas ingezet worden als de stof/oefeningen eigen gemaakt zijn. Dus in geval van een lopende praktijk betekent dit 2,5 uur per week studie/oefenlast naast de tijd die je besteed aan je eigen praktijk.

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.