Spirituele Cursus

Spirituele cursus bij Maylight ISMT

Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training heeft een breed aanbod aan spirituele cursussen en diensten voor beginners en professionals, die intuïtie, creativiteit en onderzoek op een krachtige maar persoonlijke manier met elkaar willen verbinden.  U kunt bij Maylight in Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem e.o. veel verschillende cursussen volgen waaronder de spirituele cursus healing en de cursus mediumschap. Wil je graag je jezelf graag spiritueel ontwikkelen en in contact komen met je gidsen? Dan is een spirituele cursus echt iets voor jou. Tijdens de spirituele cursus kom je stapsgewijs in contact met je eigen spirituele gidsen.

Spirituele cursussen

Tijdens de spirituele cursus healing in Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem e.o. leer je contact te maken met de spirituele wereld, je leert de healing methodes, leert vertrouwen op intuitieve vermogens en je contacten met je gids te versterken. Ook leer je afsluiten en leren loslaten. De spirituele cursus mediumschap vereist doorzettingsvermogen, geduld en oefenen. De spirituele cursus mediumschap is nooit hetzelfde. Wij hebben daarom ook geen speciaal lesprogramma, want iedere les is anders. Afgestemd op wat voor jou goed is! 

Alle onderwerpen, die in deze spirituele cursus naar voren komen, worden uitgebreid en persoonlijk belicht in de opleidingen tot Erkend Mediumschap en Avalon ELA-energy Healer.