Workshop Egyptisch Karma Healing

Module Omschrijving

Prijs: 
€125.00
Prijs Eenheid: 
dag
Aantal lesdagen: 
1
Groepen waarin nog plekken vrij zijn (klik op onderstaande groepscode(s) voor de volledige informatie over deze groep)

Er is op dit moment helaas geen ruimte meer om je in te schrijven voor deze opleiding/workshop. Voor meer informatie kun je mailen naar info@maylight.nl

Op deze dag maak je kennis met het prachtige ritueel. We werken met een bijzonder kaartspel. De kaarten duiden Goden, hiërogliefen, Farao’s voor verschillende dynasties) en de invloeden van de planeten op het leven.

De Raad van Avalon-ELA heeft laten zien welk effect het dragen van witte kleding heeft tijdens het ritueel. Het waarom leg ik jullie uit tijdens de workshop. Een witte joggingbroek en t-shirt en witte sokken voldoet prima. Het is ook fijn als je je makkelijk kunt bewegen tijdens deze dag, dus prettig zittende kleding draagt. We beginnen de dag met een reinigingsritueel om de aura te reinigen en we gebruiken essences om de fysieke blokkades die het contact met de spirituele wereld verhinderen, te vervagen.

Daarna afstemming op de Goden. Vervolgens gaan we beginnen.

Deze opleidingsmodule is bij uitstek geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional met de behoefte om een praktijk als Medium en/of Healer te beginnen, verder uit te bouwen of te combineren met zijn/haar huidige beroep. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor hen, die zich persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze opleidingsmodule vraagt om een ongeveer 2,5 uur zelfwerkzaamheid naast het aantal contacturen die we zullen hebben. De technieken mogen in feite pas ingezet worden als de stof/oefeningen eigen gemaakt zijn. Dus in geval van een lopende praktijk betekent dit 2,5 uur per week studie/oefenlast naast de tijd die je besteed aan je eigen praktijk.

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.