Spirituele Reis naar Lalouvesc (Frankrijk, Ardèche)

Module Omschrijving

Prijs: 
€1 050.00
Prijs Eenheid: 
1 week
Aantal lesdagen: 
7
Groepen waarin nog plekken vrij zijn (klik op onderstaande groepscode(s) voor de volledige informatie over deze groep)


 • 2018-REIS-LALOUVESC
  Start: zaterdag 30-06-2018 te La Vie Tara, Route de St. Bonnet, 07520 Lalouvesc
  Overige lesdagen:
  • zondag 01-07-2018
  • maandag 02-07-2018
  • dinsdag 03-07-2018
  • woensdag 04-07-2018
  • donderdag 05-07-2018
  • vrijdag 06-07-2018
  • zaterdag 07-07-2018


Docent(en):

Marion Berndsen
Roger Lenoir

DE DEELNEMERS DIE ZICH VOOR DE SLUITINGSDATUM AANGEMELD HEBBEN, KUNNEN ZICH NU INSCHRIJVEN VIA HET Inschrijfformulier Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training!

Steeds als ik zeg: “nu organiseer ik geen reizen meer”, heeft de spirituele wereld toch echt andere plannen voor me in petto. Het mooiste is dat ze me nog enthousiast maken ook! 
 
Afgelopen jaar mochten we onze vakantie doorbrengen in het huis van Joke en Albert van het prachtige blad “Spiegelbeeld” waar ik wel eens voor schrijf. Joke en Albert waren tot voor kort de eigenaars van het voormalig klooster “La Vie Tara” in Lalouvesc (Frankrijk, Ardèche), wat op de pelgrimsroute ligt. Het klooster is nu overgenomen door Fred en Patricia, waarbij ik even moet vermelden dat Fred een zeer goede kok is! 
 
Roger en ik organiseren nu dus een spirituele reis in en rondom La Vie Tara van zaterdag 30 juni tot zaterdag 7 juli 2018. (Deze reis is anders dan dat jullie gewend zijn: inclusief maaltijden en drankjes)

Deze spirituele reis naar, in en om Lalouvesc is géén onderdeel van een opleidingstraject of opleiding. Wél is het zo dat als je al een opleiding volgt bij Maylight ISMT, deze reis de effecten en de inzichten die je opdoet tijdens de opleidingen enkel zal versterken.

Wat kun je verwachten?

 • We beginnen de dag (behalve dinsdag) in de kapel of in de natuur met dat wat de spirituele wereld ons wil vertellen. Zij zullen de dag openen. Ik zal vertellen wie er bij ons zijn. Dat kan De Raad van Avalon-ELA zijn, ongetwijfeld Amida, het kunnen andere engelen of gidsen zijn. Ik laat dat helemaal over aan onze geestelijke vrienden en helpers. 
 • Eén van deze ochtenden staat in het licht van jullie overleden dierbaren. Daar de energie in de kapel zeer hoog is, kan het zijn dat er een transfiguratie plaats mag vinden. Een transfiguratie is een spirit die zich laat zien via mijn lichaam en/of gezicht. 
 • Ergens gedurende de week zal er een geleide meditatie zijn om jouw contact met de spirituele wereld te versterken met muziek die Roger speciaal voor de groep die meegaat zal maken. 
 • Verder bezoeken we o.a. De Zwarte Madonna in Notre Dame d’Ay, we bezoeken de Heilige Non Thérèse Couderc (mummie). We gaan naar de Heilige bron met het genezende water van Saint Regis. We bezoeken de kerk in Lalouvesc alwaar een zeer hoge energie hangt en een voelbaar contact met de spirituele wereld. Roger en ik zijn vaker geweest in deze kerk en ik heb daar heel veel boodschappen en opdrachten voor mijn pad mogen ontvangen. We vermoeden dat dat bij jullie ook zal gebeuren. Ook zullen we een klein Kerkje in het dorpje Fay bezoeken, alwaar een beeld staat van Jean d’Arc. We zijn daar jaren geleden geweest met een groep en we hebben het beeld zien huilen. Afgelopen zomer was ik er weer. Het beeld was droog, en weer vloeide er een traan uit één oog toen ik er even bijstond en contact maakte. 
 • Op dinsdag zijn jullie vrij en zou ik jullie de bijzonder leuke markt in Lamastre aanraden om de streekproducten, de gezellige terrasjes, de heerlijke Franse sfeer te kunnen proeven en misschien een souvenir voor thuis mee te nemen. Maar… het is jouw vrije dag, dus doe wat jij fijn vindt.

Het wordt een geweldige week. Er is ruimte voor jezelf, tijd om te wandelen (de omgeving is schitterend!) of gewoon in stilte in de zon of in de schaduw te zitten. Tijd voor inzichten en heling. Maar ook is er tijd voor lachen en vrolijkheid en organiseren we een gezellige afscheidsavond op vrijdagavond 6 juli. We kunnen dansen en muziek maken, (als je een muziekinstrument hebt, neem dat mee als dat kan en als je daar zin in hebt). Maar je kan ook gewoon gezellig zitten en aanschouwen. Niets moet, alles mag! 

Dan de praktische informatie op een rij: 

Locatie: La Vie Tara, Lalouvesc, Frankrijk – Ardèche. Je komt met eigen auto. We kunnen bemiddelen met meerijden of dat je met de trein komt en ergens opgepikt wordt. 
Aankomst: zaterdag 30 juni vanaf 15.00 uur. Probeer in ieder geval om 17.00 uur daar te zijn!! 
Kamers: er zijn voldoende eenpersoonskamers, maar ook 2, 3 en 4 persoonskamers. Geef bij aanmelding aan wat je wilt. Er is geen prijsverschil. 
Vertrek: zaterdag 1 juli vóór 10.00 uur
Kosten: € 1050,- all-in, d.w.z.: inclusief 3 maaltijden: ontbijt, lunch en 3-gangen diner. Inclusief alle dranken bij La Vie Tara, ook wijn en bier. Sterk alcoholische dranken zitten daar niet bij in. Exclusief: eventuele entreegelden en drankjes die je elders op een terras nuttigt. 
Verzekering: sluit een reisverzekering af! 
Aanmelden: De eerste ronde aanmeldingen is afgesloten en de groep is vol.

DE DEELNEMERS DIE ZICH VOOR DE SLUITINGSDATUM AANGEMELD HEBBEN, KUNNEN ZICH NU INSCHRIJVEN VIA HET Inschrijfformulier Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training!